kuliah f 09/10

kuliah f 09/10
fantastic freaks 09/10

Friday, June 25, 2010

wishes.

daripada cikgu cikgu kita, untuk kita semua.
p/s: maaf kualiti video & audio kurang memuaskan.

video
cikgu siti zubaidah.

"oke, hye u all semua. ingat lagi ke saya? oke, aa untuk semua kuliah F oke saya ucapkan semoga berjaya oke di mana pun awak semua berada di seluruh malaysia, di merata rata negeri. yang penting belaja rajin rajin, semoga berjaya dunia akhirat oke. saya mendoakan yang terbaik je untuk awak semua. boleh? & lagi satu jangan tension tension sangat, dekat u best!.. kalau tak pecaye rase la sendiri 3, 4 tahun dah duduk, nak tambah lagi pun boleh. (gelak) oke, hmm tu saje kot. semoga u all bejaya. bye!.."


video
cikgu farizah.

"oke assalamualaikum. kepada semua semua bekas pelajar kelas F saya ingin mengucapkan selamat maju jaya, semoga awak akan terus success di tempat yang baru, duduk dekat sana duduk elok elok. aa jangan lupakan kami semua di sini, kalau senang mai mai la dekat sini.. aa lagi, aa kalau u all jatuh, bangunla sendiri ye. dah tak ada dah saya nak tolong awak. oke bye..

- di balik tabir - dah! (gelak) saya cakap sikit.."


video
teacher azian.

"oke, i wish u good luck.. and then what else? hmm tak reti la, tak reti la daniel. (gelak) anything. apa ar? err nanti jiwang pulak, tak reti la, i tak reti. itu u yang mengada ngada. nanti u edit then na. u ambik la mane yang teacher cakap. i wish u good luck, and miss u so much. pastu ape lagi? hmm ingat kat Allah. tu je la. (gelak)"

coming soon, cikgu rashidi, cikgu norriah & miss kay.

7 comments:

Anonymous said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
rndu gler ngn ckgu2 kiter sume.
huuu. tq daniel. terubat rndu dhati.
-radi

anak salleh. said...

hee welcome radhi!
cikgu cikgu pun rindu gle kte semua.

bocahspg said...

wah2...macam salam perantaun plop ye...tq daniel....

anak salleh. said...

hehe belum salam perantauan lg ni.
tggu raye nnt.
insyallah ade la. haha!
welcome yb.

MUJAHIDAH(^0^)/ said...

rindu suda ngn cekgu2 di kulim. ^^

sanah said...

bah!!!

azuha rahimi said...

danial!!!!!!!!!!!!!
thanks a lot!!!!!!!!!